Färgglad höst hos Verpan

av | okt 7, 2017 | Okategoriserade, Veckans Inredningsnyheter

Idag vill jag gärna dela med mig designföretaget Verpan’s senaste nyheter, en kollektion som bjuder på starka klara kulörer, runda former och tydliga influenser från 70-talet.
Verpan tillverkar på licens möbler, lampor och accessoarer designade av designikonen Verner Panton, och på så sätt lever hans design vidare ännu idag.

Nya mattan Grande

Stolen och pallen som ingår i serie 430 har förärats med textilier från  Kvadrat/Raf Simons Collection, bla ser vi textilien Harald 3.

En av de mest kända produkterna som designats av Verner Panton är hans lampkollektion Fun som nu kommer med själva ställningen i mässing.

Populära takarmaturen  VP Globe finns nu med rökfärgat glas vilket ger ett nytt uttryck till hela armaturen.

Mattan ovan heter Wave, ett passande namn inte sant?

Verner Panton’s ikoniska sideboard Barboy designades 1963, att använda som ett rullande barskåp eller sideboard, sängbord eller vad man nu kan tänkas komma på att använda det till.
Nytt hösten 2017 är att Barboy kommer i en intensiv orange kulör, och även lampan Moon kommer i samma kulör

Verpan lanserar även en ny pläd som heter Polette,  baserad på originalritningar av Verner Panton, precis som övriga produkter i deras sortiment.
En lyxig och elegant pläd tillverkad av 100 procent peruansk alpackaull.

Här ovan ser vi även pläden Mirror som funnits sedan tidigare, men som nu har uppgraderats till ren nyzeeländsk ull som är en hållbar och självrengörande ull.
Vill du spana in fler fina produkter designade av Verner Panton, kika då HÄR

*Pressbilder Verpan

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *