I veckan kom det ett bud till mig, en ganska så stort paket med skramlande innehåll, och eftersom jag inte hade beställt något så var det ju lite extra spännande.
Så, jag var inte sen att öppna paketet, och där mellan prassligt papper gömde sig en hel massa härliga skönhetsprodukter från Ellos (sponsrade produkter).
Att Ellos har både mode och inredning i massor känner säkert de allra flesta till, men jag tror att en hel del inte har riktigt lika bra koll på deras skönhetsprodukter, eller?

I mitt paket hittade jag alla produkterna ovan, och visst är man väl lite yrkesskadad eller vad man nu kan kalla det för, när man blir extra glad för att allt är färgmatchat haha…
En plattborste fast i ärlighetens namn behöver jag nog dess motsatts, hårvårdsprodukter från Björn Axen, ögonskugga från Makiash , ett grönt nagellack är ju ett måste i höst, och en hel del annat smått och gott.

Jag älskar dofterna från Marc Jacobs och Decadence eau so decadent är inget undantag och dessutom är ju flaskan helt underbart fin.

Fler dofter från Marc Jacobs hittar du HÄR

Härligt med överraskningar som dessa inte minst för att man (läs jag) får upp ögonen för helt nya härliga skönhetsprodukter och dofter som jag annars inte skulle testat, vane människa som jag är.
Att unna sig lite nya skönhetsprodukter, inte minst nu under hösten och vintern när man behöver ett litet lyft i glåmigheten, är vi alla värda!

Med det sagt önskar jag dig en härlig start på helgen!

 

*Inlägget är skrivit i samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *