Ett nytt försök

av | sep 26, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej hej, tisdag hemma hos oss, och inget revolutionerande att berätta egentligen, utan vill mest berätta att jag ger den fina blomman Rosenskärm ännu ett försök trots att jag svurit på att aldrig köpa en sådan igen.
Det är ju en ganska dyr växt, och jag har aldrig lyckats hålla liv i en Rosenskärm i mer än ca 2 veckor, utan de har helt enkelt totaldött trots att jag skött dem enligt de råd som jag både fått och googlat på egen hand.
Men som sagt, skam den som ger sig!

Det finns ju ett par knoppar där som du ser, och om jag har tur slår dessa ut till vackra rosa klockor, ja det är iallafall det som jag håller tummarna för.
I bild ovan ser du även den hängande ljusstaken som hittas HÄR (adlink) samt kruka och ljusstake från Munka Tenn.

Ha en fin kväll!

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Nästan som en följetång

    […] mitt tjat om min tjusiga Rosenskärm, det har ju nästan blivit som en liten följetång här i bloggen med statusdateringar, kanske för att jag själv är så till den milda grad […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *