Kristallklart

*Inlägget är skrivet i samarbete med Crystalline Sweden®

Söndag hemma hos oss och i samarbete med www.crystalline.se, ett familjägt företag i Östersund, har jag fått testa en av deras egendesignade kristallampor som är en av höstens nya produkter hos dem.
En klassiskt snygg lampfot tillverkad av polerad kristall tillsammans med blankmönstrade förkromningar i silvrig finish, visst är den fin?
Nu är det ju dessutom dags att se över hemmets belysning, rätt belysning är ju viktigt att tänka på inte minst under årets mörkare månader, och fina lampor är ju även inredningsdetaljer som bidrar till helheten i inredningen.

Fram till 2017-10-15 får Du som läser min blogg hela 25% rabatt på valfria kristalldesigner ur kollektionen när du anger rabattkoden: CRYSTAL2017
Jag är väldigt förtjust i den lyxiga modellen EMERALD som jag valt ut, som kommer med lampskärmen i ljusbeige textil som syns i bild.
Jag har även funderingar på att kanske testa med en sammetsskärm och se hur det blir, har man en gedigen fin lampfot som man verkligen gillar, är det ju lätt att skapa fin förändring och variation genom att bara byta ut själva skärmen.
Det finns en hel massa andra modeller av lampor och även ljusstakar mm att välja mellan i sortimentet som du kan kika på hos Crystalline Sweden®.

Kristallasken med lock är perfekt för förvaring av tex smycken, och den hittar du HÄR

Små detaljer, stor skilland- glöm inte det!

Hoppas att du blev inspirerad, och har du frågor om lampan, så tveka inte att ställa dem här nedan i kommentarsfältet så ska jag svara så snart jag kan!

Ha en fortsatt härlig kväll!

2 reaktioner på “Kristallklart”

 • Ulla skriver:

  Hej
  Så fin lampa och fina bilder, jag får nog se närmare på lite ny belysning!
  Ha en fin kväll

  Kram

  Ullis

 • Anna skriver:

  Hej

  Jag har själv en lampa som jag ofta skiftar skärm på och ofta tror mina vänner att jag köpt ny lampa 🙂

  Hälsningar från Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.