Chokladbruna nyanser värmer i höst

av | sep 23, 2017 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate, Okategoriserade

I höst ser vi en hel massa chokladbruna nyanser både när det gäller inredning och mode, och jag anar att det är den rådande 70-tals trenden som givit upphov till behovet av denna kulör.
Brunt är kanske inte den kulören som jag är mest ivrig över att personligen addera till min inrensning just nu, men jag vet att det är många som tycker annorlunda så här nedan ser du mitt senaste collage på just chokladbrunt tema.

*Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Ellos och Royal Design

De populära bärbara högtalarna BeoPlay kommer i höst i nya kulören UMBER

Gubi’s belysningsserie Bestlite kommer i nya finishen Dark Bronse!

Nyfunnen leo-mönstrad favorit på kuddfronten

Ellos har lanserat en rad tjusiga soffor i olika utföranden, bla denna i chokladbrunt läder.

En mönstrad långklänning i kombination med kofta och stövlar eller boots är helrätt i höst!

Fina bruna Chelseaboots till ett bra pris hittar du HÄR
Just nu har Ellos 25% rabatt på alla skor i sortimentet inklusive varumärken så passa på att shoppa höstens snyggaste skor och stövlar till hela familjen med en bra rabatt!

Klassiska termoskannan EM77 från Stelton i nya kulören Dark Brown Metallic

Taklampa i brun linnetextil från Himla

Ett brunt skinnförkläde, så klart!

En pläd av alpacka och fårull värmer skönt i höst och i vinter.

Keramikkruka från Pottery Pots, en fin glaserad vas från House Doctor, och sist och faktiskt minst vasen Flower från Marimekko i kulören Fudge

4 Kommentarer

 1. Ninni

  Brunt i olika nyanser har varit med mig sedan 70-talet, sedan jag var liten…en färg som funnits och finns i mitt liv, som en del i inredningen på olika vis. Det är en färg som jordar inredningen och rummet på ett mjukt skönt sätt i mina ögon, (kanske för att jag har bruna ögon ). Färger som finns i mitt hem är för mig inte beroende av att det är en trend. Jag tror att vi behöver sluta vara så trendkänsliga, för att på ETT sätt leva för mindre konsumering och kortsiktig inredning. Jag tror på att finna sig själv med de färger som ger välbefinnande i sin inredning där man inte är trendkänslig, det ger då ett hem med lång hållbarhet. Ett hem som är levande genom att man kan se tiden genom livet i sitt hem.
  Varma hälsningar Ninni.

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Jag håller med dig Ninni, jag är själv inte den som följer trender slaviskt eller implementerar dem särskilt ofta vare sig när det gäller mode eller inredning, utan följer min egen stil som jag själv tycker att jag har hittat rätt i.
  Rosa har jag tex alltid gillat och skaffade en rosa soffa och en massa annat i rosa långt innan den rosa trendvågen som råder kom, så nu är jag lite trendig trots allt, för man kan ju inte slänga undan allt rosa bara för att undvika att ses som trendig, tänker jag.
  Följa sin egen magkänsla och det som man gillar personligen, ja lite så tänker jag.
  Dem som har följt mig en längre tid har nog noterat detta gissar jag, och även att jag skriver om trender och inredningsnyheter kontinuerligt eftersom det intresserar mig ur ett litet annat perspektiv.

  Ha en fin söndag!

  Anette

  Svara
 3. Eva

  Hej Anette,
  Jag såg din vecko summering på insta och undrar om du inte kan göra den på bloggen också ?
  Jag följer några andra inredningsbloggar och jag ser att de i princip tar dina inlägg och kallar det för dina egna.

  Tack för en utmärkt blogg och fin inspiration

  Eva

  Svara
 4. Inredningshjälpen

  Hej Eva

  jag bloggar ju om de senaste inredningsnyheterna under hela veckan, och det finns som du skriver redan flera varianter av nyhetslistor osv så om jag skulle börja med detta så blir det ju lite kaka på kaka känner jag.
  Enklast är att välja kategorin Veckans Inredningsnyheter så får du alla de största nyheterna i följd.

  Ha en fin söndag

  Anette

  Anette

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *