Fyrklövern + Montazami blir Christmas Moments

av | aug 28, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

I förra veckan var jag på pressvisningen av Fyrklöverns nya julservis Christmas Moments som de tagit fram i samarbete med Maria Montazami, det bjöds på julfrukost och alla var där!
Jag tog ju lite egna bilder på servisen under eventet men lovade också att visa Dig pressbilderna, så dessa kommer här i detta inlägget!

Tallrikarna finns i två olika varianter, en vit med röda sirliga girlanger och guldkant, och en annan där det även finns en röd krans adderad till det hela

Maria har hämtat inspirationen till servisen från sina egna barndomsjular i Sverige, ja barndomsminnen av sirliga girlanger, tindrande stjärnor och snöflingor!
Designidén har tolkats av illustratören Anna Handell, och resultatet är en julservis med lättsam vintagekänsla, toppad med äkta guld och en sinnlig dekor inspirerad av misteln som uppmuntrar till julkyssar.

I servisen ingår även Maria Montazamis egen kristalzlglaskollektion vilket förhöjer servisens exklusiva känsla och nytillkommen till denna är det ståtliga snapsglaset som Maria designat för kollektionen.
Devisen finns ute försäljning nu och du hittar den exklusivt hos Fyrklövern.

*Pressbilder Fyrklövern

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *