Helgfrukost på Strand

Bor man på hotell så är ju en av höjdpunkterna med det att njuta av en god hotellfrukost och unna sig lite mer än vad man vanligtvis äter till frukost, sitta länge och kanske till och med hinna läsa tidningen och bara njuta.
Det har vi inte hunnit med under veckan eftersom schemat har varit tight med tidiga morgnar osv, igår vaknade jag med migrän så då blev det ingen frukost, men idag har det äntligen blivit av!

Det finns ju alltid så mycket gott att välja mellan, och frukostbuffén på Radisson Blu Strand är minsann inget undantag från den regeln.
Nästa vecka tror jag dessutom att de kör igång med deras brunch på helgerna, så då finns det ytterligare en anledning att bo på Strand eller bara kika in om man har vägarna förbi.

Croissanter, färskpressad juice, vattenmelon som jag älskar, goda pålägg, pannkakor, prinskorvar, ägg, smoothies osv osv.
Bra planerat och fint presenterat dessutom, och med flera olika stationer så att inte alla samlas i en lång kö på samma ställe.

Själva restaurangen som är helt ny både till utseende och matkoncept, bjuder på riktigt härlig design och mustiga kulörer som blått, vinrött och grönt och material som valnötsträ, terrazzo och fina mässingsdetaljer.

Härligt dessutom att man även adderad naturlig grönska till det hela, det lyfter alltid ett rum oavsett om det är i hemmiljö eller offentlig miljö.
Vi valde ett runt bord med soffa, det gör vi alltid om det finns möjlighet eftersom det är så himla mysigt!

Flera vändor till buffén blev det för min del, och nu är jag så mätt och belåten att jag inte kommer behöver äta så mycket mer idag gissar jag, åtminstone inte förrän senare idag när det vankas middag.
Nu blir det en tur bort till Svenskt Tenn och sen en sista natt i vårt härliga rum innan vi kör hem imorgonbitti.

Ha en fin söndag!

*Boende i samarbete med Radisson Blu Strand

1 reaktion på “Helgfrukost på Strand”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.