I hemmets lugna vrå

I skrivande stund befinner jag mig redan i vår vackra huvudstad för en vecka fylld med olja möten, pressvisningar, festligheter också Formex så klart som drar igång imorgon.
Jag var uppe tidigt som tusan nu på morgonen och har redan hunnit med att fira jul tillsammans med Maria Montazami, ja livet som inredningsbloggare bjuder på en hel del kontraster.
Vill du tjuvkika så kolla instagram/instastory, men det kommer bilder här i bloggen lite senare så fort jag hunnit redigera bilderna.

Ja, det blev ju en snabbt stopp i hemmets lugna vrå den här gången, hem och kika till allt, fixa och dona en smula, tvätta och packa om och krama om Affe & August.
På posten väntade en hel massa paket dessutom var av det ena innehöll den nya fina Hurricane Soda ljusstaken i kulören Lemon ifrån Skogsberg & Smart .
Alla tre ljuslyktorna som syns i bild kommer från Skogsberg & Smart , och älskar flexibiliteten då de större ljuslyktorna även kan användas som vaser om man vill.

Ni väntar en dag med ganska så mycket som ska hinnas med innan jag landar på kudden ikväll, bla ska jag lite senare idag kika på samarbetet mellan IKEA & HAY, och det ska bli spännande så klart!

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.