Bye bye Nikki Beach Bodrum

Så var det dags att säga ”Bye bye!” till Nikki Beach resort i Bodrum där vi fick en bra start på vår semester här i Turkiet, ja om vi bortser ifrån incidenten med kameran men det har hotellet ersatt, och just nu inväntar jag mitt nya objektiv som är på väg från Canon.

Blått och vitt långt ögat kan nå här Bodrum och inspirerad av detta blev även min outfit blå-vit-randig, inget avancerat alls utan ett rea-plagg från H&M som var i stort sett gratis.
Innan vi for knäppte jag några bilder inomhusloungen som är inredd med idel fina designmöbler och detaljer, och stilen känns väldigt skandinavisk vilket är kul att upptäcka även i Turkiet, en stil som verkligen fått genomslag långt utanför vara nordiska länder.
Så himla fint, kolla bara här!

Älskar soffan, inte just denna men en liknande variant skulle jag hemskt gärna vilja ha hemma hos mig, en perfect match till vårt Gray bord som även det är designat av Paola Navone för Gervasoni.

Det här var det sista bilderna från Nikki Beach för nu är vi faktiskt redan på nästa ställe, ja är du nyfiken så kan du kika på Instagram för att se var vi är.
Härligt har vi det iallafall med strålande sol och 40° varmt, salta bad, god mat och inget mer att önska.

Ha en fortsatt fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.