Eriksberg – En god historia (reklam)

När jag började kika på videon som du hittar lite längre ned här i mitt inägg och som jag presenterar i samarbete med Eriksberg, så förstod jag faktiskt först inte riktigt vad det hela handlade om.
Men eftersom jag är väldigt nyfiken av naturen så fortsatte jag såklart att kika och snart gick det upp för mig vad det hela rörde sig om.
I grund och botten är ju det här reklam för en god alkoholfri öl från Eriksberg som grundades 1864 med målet att ta fram ett riktigt gott öl skapat för svensk husmanskost, som passar fint att servera nu i sommar när det vankas grillkvällar eller andra festligheter.
Men, själva videon innehåller även en liten historia om hur det kan vara att leva i totalt mörker, det vill säga svara blind, och hur våra sinnen faktiskt påverkar oss mer än vad vi kanske tror.
Många säger ofta i olika sammanhang att “man äter med ögonen” och det är ju faktiskt till stor del sant, och även dofter och humör påverkar det hela.

Historien som ramar in videon här nedan är lite av en tankeväckare som visar vad olika situationer och händelser i livet kan leda till om man våga utmana sig själv litegrann.
Och när det gäller själva produkten i sig, det vill säga den alkoholfria ölen, så tycker jag personligen att det är toppen att det tas fram allt fler och godare dryckesalternativ för den som inte vill eller kan dricka alkohol, men som ändå vill dricka något gott och lite festligt till maten.
Det finns inget tristare tycker jag än när man märker att värden tänkt ut både mat och dryck till en fest, men helt glömt bort alkoholfritt alternativ och det endast finns vatten att dricka.
Kika på videon här nedan så förstår du lite bättre vad jag svamlat om här ovan!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Eriksberg

1 reaktion på “Eriksberg – En god historia (reklam)”

  • Tina skriver:

    Det vore intressant att få en lite fylligare åsikt om ölen från dig. Vad tycker du om den, mer än “god”?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.