Kammakargatan 43 blir veckans Hemnet-span

Nu under sommaren så blir det ju lite allmän Hemnet-torka, men detta till trots så har jag faktiskt hittat en riktigt fin våning som är till salu just nu via HusmanHagberg i Stockholm.
En riktigt fin sekelskiftesvåning med vackra parkettgolv, kakelugn och inte minst ett riktigt tjusigt kök.
Men men, onödigt att jag sitter här och berättar, lättast är att vi kikar på de fina mäklarbilderna.

När jag skriver in mina sökkriterier på Hemnet så använder jag så gott som alltid “kakelugn” och sekelskifte som sökord, ja det är ju den stilen som jag personligen vurmar för och inte riktigt kan se mig mätt på.
Ja, se bara på den här vita vackra kakelugnen som har över 100 år på nacken och som fortfarande står där i hörnet och till och med fungerar!
Och är det något jag imponeras över så är det hur fint och gediget allting byggdes förr jämfört med nutida byggnation.
Om utvecklingen gått och går framåt inom de flesta områden, så tycker jag personligen att byggnadskonsten och arkitekturen går i rakt motsatt riktning.
De mesta som byggs idag (med vissa undantag såklart) är fyrkantigt, platt och helt intetsägande och jag tror inte att en del av det som byggs idag finns kvar om 100 år.

Så himla fint med ett klassiskt ljusgrått kök!
När jag ser kök som detta blir jag alltid sugen att lämna in våra Ballingslöv-luckor för omlackering, och även att byta ut grannoten mot ljusgrå/vit marmor eller Corian.
Det vore något det!

Vill du veta mer om fina Kammakargatan 43 i Vasastan i Stockholm så skynda vidare till mäklarfirman HusmanHagberg, där hittar du all info som du behöver!

*Mäklarbilder HusmanHagberg

1 reaktion på “Kammakargatan 43 blir veckans Hemnet-span”

  • Riktigt fint tycker jag också. Det är så lite av det som byggs nu som håller i flera hundra år. Jag kan inte själv se mig mätt på detaljerna i vårt hus från 1913. Det finns en kvalitet rakt igenom som jag tycker mycket om. Önskar dig en trevlig helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.