Day Home A/W 2017

Idag vill jag visa dig de kommande höstnyheterna hos danska Day Home, ett designvarumärke med bohemsnygga möbler, inredningsdetaljer och textilier som jag tycker är riktigt fina.
Pressbilderna har den här gången är ovanligt påkostade och tjusiga tycker jag, och här ser vi kornblått som bakgrund och accentkulör till den annars ganska genomgående grafiskt svartvita kollektionen.

Sammetspuffen till vänster i bild!!

Ja jag har ju sagt det tidigare och säger det igen, det finns nästan inget design/möbelföretag som INTE har lanserat en sammetspiff under 2017.

2017 får helt enkelt utnämnas till Sammetspuffens År redan nu i juni tycker jag!

 

Spana in de här fina mönstrade kakelplattorna, och om jag har förstått det rätt så kommer även dessa att finna till försäljning via Day Home.

Magiskt fina!

Snygga svarta ljusstakar  med olika former, kul med ljusstakar som inte nödvändigtvis måste vara av silar eller mässing!

Day Home beskriver sig själva som ett We are a “traveling brand” och mycket av inspirationen till de olika kollektionerna hämtas ifrån resor och olika kulturer runt om i världen.
Kollektionen ovan bär minnen från Marocko, Indien och Skandinavien, för ibland måste man faktiskt lyfta blicken och även titta lite mera nyfiket precis där man står!

*Pressbilder Day Home

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.