Note Design Studio – Hidden Tints

av | jun 1, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Den svenska designgruppen Note Design Studio har jag bloggat ganska flitigt om under mina bloggår, de har ju som bekant ständigt nya projekt på gång från stort till smått.
Senaste gången som jag visade ett privat hem som de inrett så var det Casa Ljungdahl som var på tapeten, och nu har de ännu en gång inrett ett fint privathem som döpts till ”Hidden Tints”.

Sekelskifte uppdaterat till dags dato inte minst när det gäller kulörvalen som helt klart är mitt i prick om vi kikar på kulörtrenderna som råder just nu.
Bostaden var tidigare ett kontor för ett modeföretag, men av detta syns ju såklart inte ett spår när Note Design Studio har varit i farten.

Om du tar dig tid att kika ordentligt på bilderna så lägger du märke till massor med smarta lösningar som man själv kan ta till i sitt eget hem, lekfullhet med de olika kulörena som å ena sidan krockar men som ändå på något magiskt sätt passar ihop ju mer man tittar på det hela.

Mina applåder till Note-gänget, ni är verkligen briljanta i allt ni gör!

*Pressbilder via Dezeen

1 kommentar

  1. Saturday mix | Seventeen doors

    […] mest spännande hem måste vara Note Design Studio:s konvertering (tipstack till Inredningshjälpen!) av ett kontor i en sekelskiftesvåning till ett hem i gult, grönt och rosa. Känns väldigt […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *