IKEA OMEDELBAR i samarbete med Bea Åkerlund

av | maj 16, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

I min redan proppfulla mailkorg trillade det in ett pressmeddelande från IKEA om deras senaste designsamarbete som ännu en gång är ett gränsöverskridande sådant, och närmre bestämt med modestylisten/kreatören Bea Åkerlund.
Kollektionen som släpps den 9 mars 2018 har döpts till OMEDELBAR, och ska enligt pressutskicket vara en hyllning till individualitet och en uppmaning till att våga gå sin egen väg och visa sin egen personligt stil.

Bea Åkerlund har erfarenhet av att jobba tillsammans med stilikoner som Madonna, Beyoncé och Lady Gaga och detta var IKEA nyfikna på att se om man skulle kunna utvecklas till produkter för hemmet och resultatet är en kollektion som bjuder på både lekfulla och uppseendeväckande produkter som utmanar konventionerna

*Pressbild IKEA

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *