Hemnet-span på Karlbergsvägen 57

av | maj 10, 2017 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Idag tänkte jag dela med mig av veckans först Hemnet-span här hos mig, ja det finns ju viss risk för att det dyker upp fler Hemnet-span så bäst att skriva så, inte sant?
Denna fina sekelskifteslägenhet där grått helt klart sätter tonen och skapar en dramatisk stämning har adressen Karlbergsvägen 57 i Stockholm

Stilsäkert och snyggt och jag gillar kombinationen av designmöbler som Karin-fåtöljerna från Dux och den lite enklare Söderhamn-soffan från IKEA, snygga belysningsarmaturen från Lampe Gras osv som tillsammans bildar en snygg stilmix.

Smart ”sängbordslösning” när utrymmet är litet, och toppen att man vågat gå all in med den grå kulören vilket skapar en känsla av att rummet faktiskt är större än vad det egentligen är.

Små inslag av rosa genomgående i denna bostad som slutligen få blomma ut i det lilla arbetsrummet, som en rosa oas i denna gråtonade tjusiga bostad!

Vill du veta mer om Karlbergsvägen 57 så skynda vidare till Innerstadsspecialisten som saluför objektet.

*Mäklarbilder Kronfoto/Adam Helbaoui

3 Kommentarer

 1. Inredningshjälpen » En riktig bostadsdröm (för mig)

  […] har förvisso redan visat ett fint Hemnet-span här hos mig denna veckan, men idag när jag hittade den här bostadsdrömmen som in i minst […]

  Svara
 2. Stylish home with a dramatic touch - COCO LAPINE DESIGNCOCO LAPINE DESIGN

  […] First seen on Inredningshjalpen […]

  Svara
 3. Stylish home with a dramatic touch – Joyce Ford Blog

  […] First seen on Inredningshjalpen […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *