Middagsmat för fyra med Coop (reklam)

av | maj 1, 2017 | Annons

Den ständigt återkommande frågan här hemma hos oss, och säkerligen i många andra hem runt om i vårt avlånga land, är frågan om vad som ska tillagas och ätas till kvällsmat, vilken tid man ska äta, vem som ska tillaga maten osv.
Du kanske känner igen dig, jag tror nästan det.
Hemma hos oss är det oftast jag som både står för fantasin och tillagningen, och i ärlighetens namn ska jag erkänna att det är ingen diger repertoar det rör sig om, utan stående favoriter som återkommer med jämna mellanrum.
Idag måndag kommer vi tex att äta spagetti och min supergoda köttfärsås, och oftast gör jag så pass mycket köttfärssås att det även räcker till en lasagne senare i veckan, ja pasta är oftast ett säkert kort att ta till.
Matvarukedjan Coop som jag skriver detta inlägget i samarbete med, har tagit fasta på den här problematiken och har tagit hjälp av TV-profilen Lotta Lundgren för att hjälpa oss lite på traven.
I videon här nedan tipsar Lotta på ett skämtsamt sätt om en god, lättlagad, och prisvärd vardagsrätt för fyra personer, eller vad sägs om pasta med mozzarella och aubergine för bara 80 kr?
Hemlagad mat från grunden med bara ett fåtal riktigt bra råvaror, blir allt som oftast billigare än att köpa halvfabrikat osv och så mycket godare!

Ja, hoppar man bara över momentet med den egentillverkade mozzarellan, så verkar ju det här vara en mycket lättlagad rätt, och pasta med någon form av ost är alltid ett vinnande koncept, tycker jag.
Väl värt att testa, inte sant?

*Inlägget är skrivet i samarbete med Coop

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *