Ny Sänggavel

I samarbete med Ellos har jag valt ut en favorit ur deras möbelsortiment, och valet föll på den fina sänggaveln i metall, som nu har kommit halvt om halvt på plats i sovrummet.
Sänggaveln ska sättas på plats ordentligt och lite högre upp än vad den är nu, men redan nu ser man ju hur himla fint det kommer att bli.
Jag söker även efter nya sängben i samma stil vilket verkar vara e svår nöt att knäcka, men om du vet så tipsa mig gärna!

Vi har haft tygklädda och djupstoppade sänggavlar i flera år, och nu kände jag att det var kul att testa något helt annat.
När jag fick syn på den här sänggaveln i romantisk stil i en väldigt sober kulör som är mer champagne än mässing, så blev jag förtjust direkt.
Dock blev jag lite misstänksam när jag så det otroligt låga priset, men det var helt i onödan för sänggaveln är så otroligt fin och känns gedigen, ja ett riktigt kap kan man säga.

Ett litet aber finns det dock, lille August tycker att den nya sänghaven är en mycket konstig pjäs och väljer att ligga längs ned vid fotändan nu istället för uppe vid väggen, vilken liten sötis!
Jag kommer såklart att visa fler bilder senare när jag fixat nya sängben, en sängkappa och lite andra härliga bäddtextilier som jag har i åtanke, men känslan redan nu är toppklass!

Ha en riktigt fin Valborg!

*inlägget innehåller Adlinks

1 reaktion på “Ny Sänggavel”

  • Anna skriver:

    Hej!
    Tack för en jättebra blogg med massa inspiration!
    Jag undrar var dina sin ljusrosa lakan kommer från?
    / Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.