IKEA STUNSIG – en tillfällig kollektion

av | apr 29, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Med jämna mellanrum lanserar IKEA tillfälliga kollektioner med speciellt tema och som sticker ut ifrån mängden, och nu är det dags för ännu en sådan kollektion att presenteras.
Kollektionen heter STUNSIG, ”..en tillfällig kollektion för alla som älskar mode och design som har det där lilla extra, och som tycker att livet är för kort för att bara smälta in i mängden…”
Men, kan vi bara pausa bandet för en sekund här, vad är det med de här bilderna med tjejer som ser ut som om dem lider all världens nöd och har gett upp hoppet totalt?
Två gånger på en vecka är två för mycket tycker jag.

Sex internationella konstnärer och designteam med kopplingar till modebranschen, Frédérique Vernillet, Malcolm Stuart, Pinar & Viola, Steven Harrington, Tilde Bay och svenska Team Hawaii har skapat prints, allt ifrån modefoto och digital couture, till tecknade serier och collage som applicerats på vardagsföremål som porslin, kuddar och påslakan.
Kollektionen STUNSIG har premiär den 2:e juni i IKEA varuhusen.

*Pressbilder från IKEA

1 kommentar

  1. Lisbeth Berntsson

    Tycker som du, det finns så många ” äkta ” bilder på människor i nöd, varför ska man sminka modeller som nödlidande för att sälja påslakan mm

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *