Årets första pioner

Dagens vardagsrum här hemma hos oss där den stora oljemålningen av Carolina Gynning som jag köpte på vernissage i Ystad för 5-6 år sedan har kommit på tillfälligt besök efter att ha stått i förrådet under några år.
Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska tycka om den, en humörgrej antar jag, för målningen är ju verkligen en eye catcher (inte minst tack vare korset hrm hm) och färggrann pjäs som tar plats i rummet.
Stay or go det är frågan det, jag har inte riktigt koll på om det går att sälja målningar som de här, men men nu hänger den där ett tag, och sen vi får se om den åker tillbaka in i förrådet.

Årets första pioner fick bli helgbuketten hemma hos oss!
Jag köpte två olika sorter och kulörer att kombinera, pioner är en av mina absoluta favoritblommor, och just nu kan jag inte slita blicken från dem!

Också måste jag passa på och tipsa om de nya superhärliga decokuddarna från Dirty Linen som är en kombination av decokudde och vanlig sovkudde tycker jag.
Extra stora 60×60 i fin linnekvalitet och finns i fyra olika kulörer, jag har den kritvita och den ljusblå och jag vill bara ha fler!

1 reaktion på “Årets första pioner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.