Muji Hut

av | apr 28, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Det japanska designföretaget Muji har tagit fram ett litet pytte hus kallat Muji Hut för den som söker total avkoppling på liten yta, ja själva ”boende ytan” utan det lilla trädäcket utanför är endast 9kvm, så här talar vi verkligen om compact living, utgångspunkten i hela Muji’s filosofi.
Tanken är att man ska kunna placera sin minimalistiska Muji Hut precis där man allra helst vill kunna ha en tillflyktsort, en drömplats på jorden med väldigt lite måsten.
Huset kommer dock endast att säljas i Japan, så förutsatt att drömplatsen är just där?


Allt virke som används till de små husen kommer från Japan bla Cederträ och Japansk Cypress och vill du veta mer om detaljerna i utförandet så finns all info hos Muji, men kika på inspirationsfilmen på eget bevåg, den är nämligen MYCKET rogivande.

*Pressbilder Muji

1 kommentar

  1. Sisustusuutiset 17/2017 - Valkoinen Harmaja

    […] Aasinsiltana edelliseen uutiseen, japanilainen Muji on julkistanut oman talomallinsa, joka on nimeltään Muji Hut. Talo on vain yhdeksän neliön kokoinen ja nojaa brändin ideologiaan ”compact living” -ajattelusta. Taloa myydään kylläkin vain Japanissa, mutta voimmehan mekin siitä inspiroitua. Lisää kuvia löytyy mm. Inredningshjälpen blogista. […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *