Stora Nygatan 27B

av | apr 22, 2017 | Bostad, Veckans Hemnet-favorit

Jag har ju för visso redan visat toppenfin bostad som ligger ute till försäljning den här veckan, men när jag fick syn på Stora Nygatan 27B så kände jag direkt att denna fina sekelskiftesvåning måste jag också visa för Dig.
Bilderna behöver ingen närmare beskrivning, scrolla och kolla, finast på Hemnet just nu!

Visst är det bostad i en klass för sig?
Charmigt inredd med fina designföremål utan att att det känns ”to much”, vackra fönster från svunna tider, dito golv, en praktfull kakelugn och som extra grädde på moset så är även taken utsmyckade och så otroligt vackra.
Jag vill flytta in.
Vill du veta mer om bostaden och kika på fler bilder så hittar du all info hos mäklarfirman Bo-laget som saluför objektet.

*Mäklarbilder Bo-laget

3 Kommentarer

 1. Eva

  Fina bilder som alltid!
  Jag skulle ha kommenterat tidigare inlägg men gör det här istället. Ert soffbord från Svenskt Tenn, är det så lätt att repa som det verkar när man ser utställningsexet hos Svenskt Tenn?
  Jag skulle så gärna vilja ha bordet men drar mig för det när jag ser hur repigt det ser ut redan i utställningsmiljö.

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Hej Eva!

  Tack snälla!

  Ja det blir ganska lätt repor i skivan om man inte är försiktig, jag är ganska pedantisk och försiktig, och vi har ju inga barn osv så vårt bord är fortfarande inte speciellt repat men några märken har det blivit, det blir det ju alltid på möbler förr eller senare.
  Jag har funderat lite på om man kanske kunde beställa en svart granitskiva7marmor etc att lägga ovanpå om det blir fler märken 🙂

  Mvh Anette

  Svara
 3. Eva

  Tack för svar. Vi är nog normalförsiktiga och har inga barn hemma längre men dock barnbarn på besök emellanåt. Har funderat på om det skulle gå att göra någon extra ytförsegling. Verkar dock lite onödigt att på ett så pass dyrt bord få lov att börja med att förstärka ytan.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *