Igeldammsgatan 22

av | apr 20, 2017 | Okategoriserade

Veckans Hemnet-span här hos mig är ämne ett objekt från ett Oscar Properties projekt, närmare bestämt Bryggeriet med adressen Igeldammsvägen 22, och slutförs just nu via Alexander White.
Jag faller för de fantastiskt fina fönsterpartierna i svart som ger industriell känsla samtidigt som golven av hårdvaxad ek och köksinredningen från Kvänum med luckor av cederträ mjukar upp det hela.

Bostaden har fått fin styling av DreamHouseDecorations och fotograferats av Henrik Nero och här ser vi verkligen att naturmaterial och naturlig grönska är det som får sätta tonen genomgående.
Så himla fint, spana bara in de vackra sisalmattorna som går ton i ton med det fina ekgolvet men som ändå skapar kontrast i och med materialens olika texturer.

Så himla fint från början till slut, och vill du veta med om Igeldammsgatan 22 så hittar du all tänkbar information och fler bilder hos Alexander White.

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Stora Nygatan 27B

    […] har ju för visso redan visat toppenfin bostad som ligger ute till försäljning den här veckan, men när jag fick syn på Stora Nygatan 27B så […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *