Himla AW17

av | apr 21, 2017 | Veckans Inredningsnyheter

Senast när jag var i Stockholm så spanade jag in nyheterna som kommer hos hemtextilföretaget Himla till hösten, under den trevliga bloggmiddagen hos pr-byrån EKPR.
Mina bilder i kvällsljus gör inte de vackra textilierna någon rättvisa, så här kommer ett bildsvep med pressbilder som visar det som komma skall.
Idel sobra kulörer i grått, beige och massor av grönt.

En hel del produkter känns bekanta från förr, jag gillar Himlas tänk där man satsar på långsiktiga kollektioner av hög kvalitet där man byter/adderar nya kulörer efterhand som trender och årstider skiftar.
På så sätt är det även lätt som konsument att ha ett mera varaktigt hem med produkter som går att komplettera med nya varianter av sådant som man tycker om.
Plädarna och kuddarna av linne med slarvig frans är mina personliga favoriter.

Och grönt, massor med gröna nyanser från skogsgrönt till mintgrönt och gärna många olika gröna nyanser tillsammans.
Här ovan är det bäddat med det finaste quiltade överkastet jag vet, med siden på ovansidan och bomullstyg på insidan, och som tal hösten kommer i en fin grön kulör.
Även lampan som finns sedan i två storlekar sedan tidigare i naturfärg/vit kommer nu i en grön kulör som heter Leaf.
I Himlas sortiment hittar du allt från sängkappor, bäddset, gardiner, kuddar, lampor och allt till det dukade bordet, och allt i högsta kvalitet av linne och ekologisk bomull.

Det fina linnebädsetet The Strip som är en av vårens nyheter hos Himla kommer till hösten i en ljusgrå variant som kallas Serene.

Det som kanske sticker ut lite extra från det övriga i kollektionen är det nya zebrarandiga bäddsetet Hope Wildlife.
Och även om det här kanske var att gå händelserna i förväg litegrann så kan jag inte låta bli att längta lite till hösten redan nu.

*Pressbilder Himla

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen » Himla Hope Wild Life

    […] ett tag sedan visade jag Himla AW 2017 här hos mig, och det som kanske sticker ut lite extra från det övriga i kollektionen är det […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Himla’s middag på Nio Rum

    […] som har sälsjstart i detta nu på plats för beskådan, och hela den kollektionen har jag ju visat här hos mig tidigare. Här ser vi Himla’s härliga bas-sortiment som vi känner igen sedan tidigare, men […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *