Salviati – Decode Recode

Den italienska lyxglastillverkaren Salviati från Venedig/Murano teamade upp med designern Luca Nichetto och Byredo-grundaren Ben Gorham under Milan design Week och skapade utställningen Decode Recode där deras respektive alster visades upp.
De tre första bilderna här i mitt inlägg visar Nyichetto’s Pyrae, och den sista bilden visar Ben Gorham’s Strata, ett karuselliknande torn av multifärgat glas och vackert ljus.

Det här är bara ett av flera samarbeten med Murano-glas i fokus som Luca Nichetto lanserat under 2017, för visst minns du de här fina limiterade vaserna från Fogia som såg dagens ljus under Stockholm Design Week?

*Pressbilder Salviati via Dezeen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.