En påskpresent

av | apr 14, 2017 | Affiliate

Igår hämtade jag ut en påskpresent från mig till mig skulle man kunna säga, för nu i så här pass vuxen ålder hahaha, får man allt fixa presenterna själv om man vill ha några.
Och som du ser så är det lite fina textilier till sovrummet som jag passade på att beställa från Ellos senast som de har ett bra erbjudande, ja ungefär som erbjudandet just nu som ger 25% på hela hemsortimentet inklusive möbler och varumärken med *Rabattkoden: 355730

Jag jag slog till på valda delar av mitt DRÖMKÖP, en sänggavel i romatisk stil, som kommer i nästa vecka, ett sidenöverkast från Himla som är helt ljuvligt, jag har redan ett rosa, ett nytt påslakanset från Dirty Linen, och sist men inte minst linneörngott från Ellos Home.

Affe är alltid nyfiken på allt nytt som kommer in här hemma hos oss och han är alltid pepp när det gäller mysiga saker som plädar, kuddar osv.
Jag visar hur det blir i sovrummet senare för först måste sänggaveln på plats, och nu har vi en påskhelg att fira!

Kram

*Inlägget innehåller Adlinks

*Giltigt t.o.m. 17. april 2017
Villkor: Nybeställning på hemtextil, hemdekoration, mattor, tapeter, möbler och inomhusbelysning på Ellos.
Max 1 gång/kund. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, varor märkta med ”Design by”, elektronik/elektriska varor/tillbehör. Odd Molly Home är undantaget rabatten.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *