At Six

av | apr 6, 2017 | Hotelldesign

Hotellet som jag nämnde i mitt förra inlägg och som EKPR hade bokat in mig på för bloggmiddagen var inget mindre än alldeles nyöppnade designhotellet At Six.
Så nyöppnat att det fortfarande var lite hantverkare här och där som finjusterade.
Att kliva in där var faktiskt en härlig upplevelse, kolla bara in den maffiga marmorskulpturen i lobbyn, ett kvinnohuvud i Almeiramarmor av den katalanske konstnären Jaume Plensa.

Vaknade upp exakt där i morse efter en skön natts sömn i härligt fluff, ja du vet ju själv hur härligt det är med hotell som har det där lilla extra,  och det har At Six!

At Six är hotellmagnaten Petter Stordalens senaste hotell-tillskott i Stockholm, ett livsstilshotell på Brunkebergstorg mitt i City.
Hotellet har inretts av London-baserade Universal Design Studio i en ganska stram och maskulinstil och alla rum har specialdesignade möbler av bla Edward Barber och Jay Osgerby, lyxiga badrum och en härlig utsikt mot staden via stora panoramafönster.

Hotellet har dessutom en konstsamling med unika verk av internationellt erkända konstnärer, designmöbler och inredningsdetaljer med det där lilla extra som ger hotellet en känsla av internationell lyx och flärd samtidigt som det känns avslappnat och skönt.
Som extra grädde på moset har hotellet även en stor terass/bar som heter TAK allra högst upp, en uteservering som garanterat blir välbesökt så snart vädret tillåter.

Frukosten var ekologisk och så god!
Buffén innehöll massor med godsaker precis som en hotellfrukost ska göra, men kändes samtidigt väldigt nyttig och hälsosam.
Själva miljön var också fin, avslappnat och lugnt och inte det minsta stökigt trots att det är ett lite större hotell.

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Prep for Stockholm Design Week 2018

    […] det dags för Elle Decoration Swedish Design Award 2018 som går av stapeln på Petter Stordalens lyxhotell At Six. Där kommer fantastisk design att premieras i flera olika kategorier också kommer sållar även […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *