Jureskog på Mcdonald’s igen (reklam)

Idag är det ännu en gång dags för ett efterlängtat gästspel på Mc Donalds av ingen mindre än kändiskocken Johan Jureskog.
Johan sticker minsann inte under stolen det minsta med att han är en mästare på att tillaga kött i allmänhet och smarriga hamburgare i synnerhet.
Ja faktiskt så till den milda grad, att han ännu en gång styrt kosan till USA eller närmare bestämt till New Orleans för att där återuppta sökandet efter världens bästa hamburgare.
USA spelades in för en andra säsong av programserien “Världens Bästa Burgare” som sänds i TV3 nu under våren, och självklart fick Johan och hans medföljande foodteam från McDonald’s en väldig massa inspiration till nya smakkombinationer, ingredienser osv.
Resultatet av deras inspirationsresa kommer att dyka upp på Donken med start idag den 4 april och stannar sedan kvar fram till och med den 29 maj.
Tre mäktiga skapelser, ja hamburgare utan dess like utlovas och först ut är New Orleans, därefter Memphis och sist men inte minst El Paso.

Jag äter väldigt sällan på McDonald’s, så jag har faktiskt inte provat några av de tidigare special-hamburgarna signerade Johan Jureskog, men ryktet säger att det var väldigt gott och annorlunda jämför med de vanliga som finns på menyn, så vem vet jag kanske testar nu när det finns möjlighet igen.
Just den här varianten måste jag nog avstå eftersom den innehåller ganska mycket paprika som jag är allergisk emot, om jag uppfattat det rätt
Kolla filmen här nedan och hör vad hamburgaren innehåller förutom paprika, om du blir sugen så bege dig iväg till närmsta McDonald’s för att testa #JureskogPåDonken

*Inlägget är skrivet i samarbete med McDonald’s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.