Fixa matinköpen enkelt och lätt hos Mat.se

image

Ett av mina små nyårslöften till mig själv var att försöka planera mer och bättre, när det gäller matinköp osv till det som behövs för att vardagen ska flyta på lite enklare.
Annars blir det lätt som så nämligen, att vi måste gå till matbutiken varje dag, och den tiden kan ju faktiskt använda till annat!

image image

Jag har testat att handla från Mat.se vid flera olika tillfällen och det fungerar så himla bra, det har aldrig varit minsta krångel, och matvarorna som kommer är alltid utmärkta, ja grönsaker och frukt är precis lika fina som om jag själv valt ut dem i butiken.

image image

Jag bunkrar upp med lite allt möjligt som jag vet att vi alltid vill ha hemma, laktosfria mejerier, fisk, pasta, grönsaker, favoritglassen, toapapper osv, samt lite andra godsaker som slank med eftersom jag var hungrig när jag gjorde min beställning hehehe, för just DET funkar på exakt samma sätt som i vanliga butiken, nämligen. 

image image

Och om du också vill testa att göra dina matinköp i lugn och ro hemma, och få det hemlevererat smidigt och lätt så får du (som är ny kund) 150 kr i rabatt hos Mat.se när du anger ”TREND17” vid  beställning för mer än 700 kr.

Testa om du inte rean har gjort det, det är så himla smidigt tycker jag.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Mat.se

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.