Saturday Lazy Mood

IMG_4504

Vilken härlig start på helgen, inga måsten eller något speciellt att passa tider för osv, utan bara vara och ta det lugnt hela dagen lång.
Startade med en härlig sovmorgon följt av en stund framför TV:n för att kolla på svenska tjejerna som var grymma i VM-skidbacken i St Moritz och sen for vi med hundarna till skogen för en skön promenad.

3D7A3098 IMG_4501 IMG_4503 IMG_4502

Väl hemma igen så hamnade jag i vanlig ordning på golvet bland kuddar och plädar för att bläddra i de senaste inredningsmagasinen, läsa favoritbloggarna och inte minst unnade jag mig att äta direk från burken av min favoritglass från Haägen Dazs, Strawberries & Cream eller Baileys är godaste glassen!

Ha en fortsatt fin helg!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 reaktion på “Saturday Lazy Mood”

  • Det låter som en härlig start på helgen. Vi var ute en långpromenad igår. Vädret i Stockholm var inte lika soligt som tidigare i veckan, men våren är på väg. Det kan man tydligt märka nu. Vi vaknar till fågelkvitter nu, fast vi bor mitt inne i stan. Önskar dig en skön söndag
    Anncha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.