Sammets drömmar

66-2899_D

Just nu sköljer en gigantisk sammetsvåg över hela inredningssfären, härliga mjuka sammetstextiler omfamnar oss och skapar både en känsla av lyx och mysighet i våra hem.
Den som vill slå till på stort skaffar så klart en tjusig sammetssoffa (adlink) eller kanske en fåtölj av sammet,  eller också tar man trenden halva vägen och nöjer sig att uppdatera den befintliga soffan med sammetskuddar eller varför inte ett överkast av sammet i sovrummet?

80-2591_M0013304_Fu 80-2591

Här ovan ser du den sprillans nya och tjusiga nyheten Colette (adlink) i gräddvit sammet med fin struktur, som finns både som överkast och som separat prydnadskudde. (adlink)
Ett riktigt budgettips!

80-2530_D

Vill man ha mera färg kan man slå till på serien Greta, även där både överkast och prydnadskuddar (adlink) i en härlig grön kulör.
Komplettera gärna med påslakansetet Leah (adlink)som finns i flera kulörer samt extra örngott från serien Candra (adlink), min personliga favorit!

Samtliga produkter här ovan hittar du hos Ellos Home och just nu kan du använda rabattkoden som ger dig 20% rabatt på ett helt köp med koden 355408* och gäller även för MÖBLER och VARUMÄRKEN!

*Villkor:
Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, möbler, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2017-02-06.Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. UGG, Odd Molly, SPANX och Odd Molly home är undantaget rabatten.
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos och innehåller adlinks

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

2 reaktioner på “Sammets drömmar”

 • Nini Tjäder skriver:

  Vet om jag skulle kalla ett överkast för 2700 för ett budgettips… För att vara ett budgettips ska det, som jag ser det, vara ett överkast för under tusenlappen. Närmare 3000 är ett dyrt överkast, även om det är billigare än exempelvis de sammetsöverkast som Himla har.

  • admin skriver:

   Hmm det var kanske fel uttryckt av mig, det var mer i jämförelse med kostnaden för andra varumärkens överkast av liknande sort och kanske mera riktat mor ´t sammetskudden som är ett litet klipp enligt mig.

   Kram Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.