Trendig belysning

Idag tänkte jag tipsa om lite trendig belysning, och detta i samarbete med webshopen www.lamporochljus.se som säljer allt i belysningsväg från trendiga armaturer av olika slag till belysningskällor med miljövänlig LED-funktion.
Att inreda sitt hem med lite speciella, gärna skräddade lampor som blir som blickfångare ligger verklingen helt rätt i tiden, ja om man ska tro på trendspaningar osv som gjorts inför 2017, så är just belysning det som flest inredningsintresserade kommer att komplettera sina hem med i år för att få till det där lilla extra.
Lampor som fina inredningsdetaljer, och inte enbart som ljuskällor rakt upp och ned med andra ord.
Design och funktion, för rätt belysning i hemmet är viktigt att tänka på, och ett bra rättesnöre att gå efter är att ha flera små ljuskällor istället för flera stora, på så sätt blir belysningen optimal och betydligt mysigare dessutom.

V--gglampa-med-flexibel-arm--Dazzle-lang--Moderna-gr---metall---Passande-f--r-LED---Inomhus--2

Först ut har vi en serie med vägglampor som jag personligen är intresserad av att testa hemma hos oss, serien heter Dazzle , är utrustad med LED och finns i två olika varianter, lampan här ovan samt en väggspot.
I serien finns även en golvlampa och du ser den i kopparutförande här nedan.

Golvlampa-i-h--jd-justerbar--Dazzle--Moderna-koppar---Passande-f--r-LED---Inomhus--2

Den här typen av lampor är ganska traditionella i sin till och användes tidigare mest som skrivbordslampor vid arbetsplatser, skrivbord hemma osv, men som på senare tid har fått en revival och hittat in både i vardagsrum, kök osv som en rolig inredningsdetalj.
Just nu ser man ofta vägglampor som dessa som extra belysning i köket vid arbetsbänken eller i ett fönster, fritt fram för fantasin att flöda!

Taklampa--Drip-40--Design-koppar---LED-inkluderat---Inomhus-

Jag tänkte även passa på att tipsa om taklampan Drip som är en moderniserad variant av den traditionella skomakarelampan som även den gjort come back i våra hem.
Drip med sin tefatsliknande svävande form finns även i en gråsvart variant om man hellre föredrar det.

Vill du kika på ännu fler lampor från varumärket Qazqa kan du kika HÄR

*Inlägget är skrivet i samarbete med webbutiken Lampor och Ljus.

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.