Dagens härliga kontor

av | jan 20, 2017 | Design, Hotelldesign, Okategoriserade

IMG_3681

Somliga fredagar är helt enkelt lite bättre än andra, för vem skulle tacka nej till att ha dagens kontor på härliga Grand Hotel i Stockholm?

Vi checkade in här i ondags och blev uppgraderade till en fin svit som lämnar inget mer att önska, ja jag tror faktiskt att det är samma rum som vi bodde i när vi gifte oss här 2010 men som nu renoverats och fått ett jättefint ansiktslyft.
Grand Hotel är definitivt Sveriges lyxigaste och finaste hotell om du frågar mig, från inredning till service så är allt helt enkelt magiskt!

IMG_3688

IMG_3682

IMG_3689

Jag älskar färgsättningen i rummet och väggpanelerna är också väldigt snygga, så snygga att jag försöker övertala mannen att vi borde få till något liknande hemma hos oss.
Sängen är både fint bäddad med härliga lakan osv och väldigt skön, här sover vi minst lika skönt som hemma!

IMG_3683

IMG_3685

Några timmars arbete här i förmiddags innan det var dags för mig att springa på roliga möten på stan och sen mötte jag upp min man som var iväg på andra möten, för en sen lunch innan vi begav oss tillbaka till Grand igen för mer arbete.
Ingen vila ingen ro, eller?

IMG_3686

IMG_3680

3D7A1887

Jo då, lite av den varan blir det faktiskt också, för vi har bestämt oss för att stanna i Stockholm till söndag och njuta av en dag på stan, kanske besöka Grand’s fina SPA och äta lite gott på kvällen, höjden av lyx och jag är så tacksam för hela denna veckan som inneburit så mycket roligt för min del.

Ha en riktigt härlig kväll!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Mathias Dahlgren öppnar Rutabaga på Grand Hotel

    […] checkade som sagt in på Grand Hotel i onsdags och har bott där fram tills idag söndag, en sån härlig vistelse där inget mer fanns […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *