Yoga med Sense of Karma + Hund

image

Jag brukar som sagt plocka fram min Yoga-matta här hemma så gott som dagligen för att antingen köra ett pass med Yoga eller Pilates, två träningsformer som jag älskar dels eftersom man kan göra övningarna i stort sett var som helst om man har mattan med sig i packningen, och eftersom det lindrar mina migränbesvär.
Och när jag dessutom får testa Ellos nya Yoga Kollektion Sense of Karma (samarbete) så blir ju det hela inte direkt sämre.
Jättesköna Yoga-kläder som jag varmt kan rekommendera, huvtröjan har jag i princip vägrat att ta av mig sedan jag fick den, skönaste på länge!

img_3255 img_3259 3d7a0899

Och mina små grodor, Affe & August brukar inte vara sena att komma och trängas med mig på min Yoga-matta.
Mina sötaste, utan dem vore mitt liv så mycket fattigare.

3d7a0892 3d7a0905 3d7a0902

August är en riktig klippa när det gäller att ställa upp och göra Hunden samt en egen övning där han står på tre ben.
Fast just när kameran var framme så tyckte han att det var lite too much…
Tightsen är snyggt batikmönstrade i grått/svart och det finns även en Sport-BH med samma look.

3d7a0912

I Sense of Karma ingår även en serie med hudvårdsprodukter och ett doftljus som doftar riktigt gott.
Kollektionen ingår dessutom i Ellos redan befintliga serie Sense of Karma, där man hittar hudvårdsprodukter, doftljus osv och är dessutom ett samarbete som görs tillsamens med hjälporganisationen [email protected] för att ge flickor på Filippinerna en utbildning som gör att de kan få ett arbete och bli självförsörjande.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos och innehåller Adlinks.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.