Gamla och nya favoriter

av | jan 8, 2017 | Affiliate, Hemma hos Inredningshjälpen, Okategoriserade

3d7a0939

Idag har jag roat mig med att sortera ut lite saker som har kännas överflödiga och flyttat runt lite saker så att de hamnat på nya ställen, ombyte förnöjer.
Urnan med fiskfjäll köpte jag för några år sedan på Svenskt Tenn (ej deras ordinarie sortiment) och varje gång som den har dykt upp i bild i bloggen eller på Instagram så har jag fått mycket frågor på denna, och jag har sett lite varianter på denna i andra butiker bla hos Oscar & Clothilde (adlink) i Stockholm.
En personlig favorit som är fin som den bara sådär rakt upp och ned.

3d7a0931

Version 2

Och lite fler favoriter som är lite nyare i gamet.
Brickan och ljuslyktan i keramik kommer från Kähler Design, Black Saffron parfym och handkräm från Byredo, Bvlgari Omnia (magisk doft)(adlink), smycken från Sophie by Sophie (adlink) som jag fick i julklapp, och sist men inte minst en ögonskugga och läppglans från YSL.

Ha nu en riktigt fin kväll och tack för att du kikar in här hos mig!

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *