img_2753

Äntligen fredag, veckans bästa dag om du frågar mig.
Och toppat som grädde på moset på en härlig torsdag med roliga händelser, så kan jag bara le ute för mig själv när jag nu välkomnar helgen och 3:e Advent på söndag.
Igår fick jag både mail och kommentarer här i bloggen och på instagram från personer som påpekade att jag var med på TV i Wahlgrens Värld.
Jag hade inte den blekaste aning om att jag skulle promenera in mitt i bästa sändningstid, haha, och grymt imponerad att det var personer som jag inte ens känner, som kände igen min baksida så där bra.
Och förutom TV debut för min del , så var det även debutbesök i Ronneby , helt otroligt att man kan resa jordklotet runt utan att ha varit i Ronneby som är en sån fin liten stad.

dsc_0081

Killarna var med, och vi var där för ett spännande möte med otroliga entreprenören och designern Malin som driver välkända varumärket Mimou och även inredningsbutiken Minta i Ronneby.
Jag och Malin fick kontakt ganska så nyligen, och jag är så himla imponerad och smittas av hennes entreprenöranda, driv och entusiasm inför allt som hon gör, och det är minsann inte få järn som är på uppvärmning i den elden…

img_2760

img_2756

img_2755

Vi startade vårt möte på förtjusande Café Mandeltårtan som ligger fint precis vid ån precis mittemot anrika Brunnsparken.
En riktig oas av härlighet, sekelskiftesstilen, vintagemöblerna, servicen och allt smarrigt som man kan äta där är genuint.
Jag åt en supergod macka med lax och en minisemla med saffran, så gott och allt gjort på plats!

img_2754

Version 2

Förutom allt som är i vintage på Café Mandeltårtan, så finns det massor  med fina saker från Mimou på plats, och om jag hade kunnat så hade jag kidnappat hela Mandeltårtan inklusive den ljuvliga rosa sammetssoffan som jag föll pladask för därinne.
Hit kommer vi garanterat att återvända snart igen!

img_2759

img_2758

dsc_0090

En riktigt bra dag med spännande möte och som jag känner på mig kommer att leda till en hel del roliga saker i framtiden, inget att berätta om direkt i denna minut, men förhoppningsvis längre fram.
Jag kunde såklart inte låta bli att köpa med mig lite fina saker hem, men det får jag ta vid senare tillfälle.

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *