Sofi Fahrman + Bookbinders Design

sofi-fahrman-header
dsc_9089 Bild 1 Bookbinders/ Design Bild 2 Sofi Fahrman

Sofi Fahrman har i samarbete med Bookbinders Design tagit fram en specialutgåva med präglade skrivböcker som pryds av Sofi´s personliga favorit citat.

”Anteckningsboken är min bästa business accessoar. Jag tror på att sätta ord på drömmar. Att anteckna visioner och vad som inspirerar mig. Jag är väldigt glad över att tillsammans med Bookbinders Design kunna erbjuda ett urval av mina favoriter präglade med motton som jag själv lever efter!” -Sofi Fahrman

Perfekta julklappar, och vill du veta mer kan du kika HÄR

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 reaktion på “Sofi Fahrman + Bookbinders Design”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.