Formex Trendrestaurang goes Coco ”Funiverse”

augphit6lra5nk8vxjzs

För ett tag sedan släpptes vårens tema för Formex, Nordic Space, och nu alldeles nyss kom det ett nytt pressmeddelande från Formex som meddelade att de är Coco Form Studio som har fått i uppdrag att gestalta Formex Trendrestaurang utifrån vårens trender.

Alla som besöker Formex hyfsat frekvent känner säkert till att man hittar Trendrestaurangen längst ned i B-Hallen, och där erbjuds man förutom mat, att kliva rakt in i en trendutställning där massor av produkter från de utställande företagen får ta plats och bidra till det hela.
Jag personligen känner inte till Coco Form Studio, men enligt pressmeddelandet så utlovas det en färgstark, sprakande och lite galen värld, iscensatt av formgivarna Monika Holmqvist och Theresia Svanholm på

Tillsammans har det tolkat vårens  Formex-tema, Nordic Space, med ledord som fritänkande, rymd och tillåtande och skapat ett eget Funiverse, och av bilden att tolka här ovan så ser det onekligen ut som något som jag kommer att gilla och jag håller båda tummarna för att det blir ett HELT annat upplägg den här gången.

Vill du veta mer om Funiverse? Kika HÄR

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.