ICA stödjer Childhood (sponsrad video)

Julen är verkligen barnens högtid, och det hör vi nämnas som ett mantra varje så här strax före jul.
I den bästa av världar fungerar det ju så att alla barn får vara glada och ha en underbar jul, men som du säkert vet så ser verkligheten tyvärr helt annorlunda ut på flera olika sätt och vis.
Det finns barn som lever i flykt undan krig, i krigsområden, barn som är föräldralösa, som misshandlas och barn som helt enkelt har föräldrar som har tagit det ansvar som de borde ha tagit.
Det kanske låter hemskt att höra men det finns oerhört många vuxna människor som borde rannsakat sig själva innan de bestämde sig för att ta ett barn under sina vingar.
Barn som är rädda, ledsna och mår dåligt inte bara under julen utan varje dag oavsett om det är julafton, födelsedagar eller något annat i den stilen.
Är det något som verkligen berör mig och gör mig både ledsen och arg är när jag tänker på alla de barn som dagligen utsätts för olika hemskheter, våld i hemmet, övergrepp, trafficking osv.
Det är vidrigt, så vidrigt att en hel del människor hellre vänder andra sidan till för att slippa se och höra och låtsas som om det inte existerar.
Några som definitivt inte blundar för de här problemen och barnen som far illa är organisationen Childhood som startades av Drottning Silvia, och som idag även har Prinsessan Madeleine som frontfigur.
De hjälper utsatta barn, ger dem hopp om ett bättre liv, om kärlek, i Sverige och i runt om i hela världen.
Den här veckan har ICA valt att tillägna hela sin reklamfilm till Childhood för att stödja dem i deras viktiga arbete, se filmen här nedan och kom ihåg att även om man inte tror på tomten så kan man definitivt tro på en bättre värld.

*Inlägget är skrivet i samarbete med ICA

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.