Åhléns Cyber Monday

image

Efter Black Friday kommer passande nog Cyber Monday, och hos Åhléns erbjuder de idag 20% på hela sortimentet som finns online!
Åhléns är en av mina favoritbutiker, hos dem finns nästan man behöver från strumpor, mode, make-up & skönhet, inredningsprylar, saker till köket osv och superenkelt att beställa online, den servicen hos dem är dessutom så himla proffsig.

Nu senast så köpte jag pallen Lea inte exakt den kulören som jag var ute efter, men denna är också superfin och finns även i blå sammet.
Jag köpte även den supersköna ullkoftan från Filippa K som ligger där på pallen, och från Filippa K kommer även min lilla vinröda kuvertväska.

image
Och som de så ofta blir när jag är i farten så unnande jag mig den fina bonbonnieren från Georg Jensen, en ny lyxig doft från Bvlgari, ett matt läppstift från Clinique (bästa!) och sist men inte minst en handkräm som doftar lavendel och allt detta kan man alltså slå till på idag med 20% rabatt.

Också jag har spanat in lite annat som jag skulle vilja ha, och om man anger rabattkoden AHLENS66 så får man som sagt 20% rabatt på hela köpet!

*inlägget är skrivet i samarbete med Åhléns

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.