Don’t Mind If I Baileys on the sofa (sponsrad video)

av | nov 23, 2016 | Annons, Okategoriserade

Visst är det härligt med årets skiftande årstider?
Hur allting förändrar sig, inte minst tempot och aktiviteterna som man ögnar sig åt, maten man äter och även när det gäller dryck, på sommaren vill man ha iskalla drycker oc på vintern värmande teer, varm choklad osv.
Jag personligen älskar hösten och vintern då det blir fullt legitimt att vistas inomhus med massor av tända ljus, soffhäng med seriemaraton, och till det något mumsigt att äta och dricka.
Ja det låter kanske märkligt att man föredrar det framför sommaren med allt vad det innebär, men så funkar jag!
När jag först kikade på videon som du hittar lite längre ner här i mitt inlägg, så blev jag full i skratt, den påminner nämligen lite om hur jag själv brukar kräla runt i soffan så att popcornen flyger omkring, till hundarnas förtjusning, de gillar nämligen soffmys och popcorn ungefär lika mycket som jag gör.
Personen i videon verkar dessutom gilla Baileys riktigt mycket, och även där finns det en gemensam nämnare oss emellan.
Jag dricker förvisso väldigt sällan alkohol, men det finns tre alkoholhaltiga drycker som jag är svag för, Champagne, glögg och Baileys med mycket is, Baileys On the Sofa, eeh förlåt, Baileys On the Rocks menar jag ju såklart!
Bailys brukade min mormor dricka vid festliga tillfällen, så det är antagligen från henne som jag har lärt mig att gilla det, och dessutom så kan jag tipsa dig om att det är supergott att smaksätta vaniljglass med Baileys, eller köpa färdig om man är lite lat.
Iskall Baileys, finns inget godare!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Baileys

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *