Åhléns säljer julkort till förmån för hemlösa

yilaorpi7ins63atwnnu-2

Även denna jul samarbetar Åhléns med Sveriges Stadsmissioner för att hjälpa människor i hemlöshet att få en bättre tillvaro.
I år är det julkort som är speciellt framtagna för ändamålet av illustratören Maja Sten, och nu hoppas Åhléns och Sveriges Stadsmissioner att varuhusets kunder vill vara med och göra skillnad.

Åhléns har under många år samarbetat med stadsmissioner runt om i Sverige och sedan 2009 skänker varuhuskedjan t ex osålda varor till organisationen.
Julsamarbetet inleddes 2012, då Åhléns bestämde sig för att genomföra aktiviteter i samband med jul, till förmån för Sveriges Stadsmissioner.

I Sverige finns totalt 34 000 svenska medborgare utan ett stadigt hem varav 4 500 letar boende varje natt*. Dessutom finns tiotusentals papperslösa flyktingar och EU-migranter som inte har tak över huvudet. Stadsmissionerna hjälper alla dessa människor och andra som lever i extrem utsatthet.

Från mitten av november säljs korten i paket om 8 kort med kuvert, i samtliga Åhlénsvaruhus för 59 kronor styck och kan även beställas online.
Alla pengar från försäljningen går oavkortat (exklusive moms) till Sveriges Stadsmissioner.
Det finns också möjlighet att bidra genom att swisha (1231496462)valfritt belopp till Sveriges Stadsmissioner.

Pressbild och utdrag ur pressmeddelande från Åhléns och Sveriges Stadsmissioner.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.