Filippa K + Lotta Agaton

av | nov 18, 2016 | Bloggkärlek, Design, Okategoriserade

filippa-k_butiksinredning_lotta-agaton_mikael-axelsson_20161115-3826_print Pressbild Filippa K fotograf Mikael Axelsson

Tidigare i år gjorde modevarumärket Filippa K ett bejublat samarbete tillsammans med Dusty Deco, det kanske du minns, i form en exklusiv pop-up-store i Filippa K-butiken på Humlegårdsgatan i Stockholm.
Och nu är det åter dags för ett liknande samarbete, och denna gången tillsammans med stylisten Lotta Agaton som har inrett delar av butiken på Grev Turegatan, med udda föremål som samlats av Lotta under två månaders tid, och som alla finns till försäljning i nyss nämnda butik.
Vill du veta mer och kika på fler bilder så kika HÄR

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *