fullsizerender1

Jag är absolut ingen morgonmänniska, inte på något sätt eller vis, och det som jag uppskattar allra mest med att vara ”min egen” är att jag kan ta min stund på morgonen att vakna i lugn och ro utan tider att passa osv.
Det uppväger varenda sen kväll eller helger för den delen då det blir en del arbete även då, från och till.

fullsizerender3

fullsizerender4

Våra sängkläder i kulören blekrosa (adlink) från Himla som jag kompletterat med örngott (adlink) från Ellos Premium Quality (adlink) och bland allt detta sköna fluffiga gillar både jag och killarna att dröja oss kvar en stund extra.

img_2212

img_2214

img_2361

I veckan har jag varit och fixat naglarna, lite kortare denna gången och med svart gel-lack istället för franska som jag oftast har, lite ovanligt, men fint tycker jag.
I veckan ja, vart tar dagarna vägen egentligen, snart är det helg igen och det ser vi fram emot!

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *