Day Home – bokstavligt talat

img_2375

Idag har jag varit hemma hela dagen, och inte stuckit näsan utanför dörren förrän nu senare ikväll för en promenad och godsaksinköp.
Jag var nämligen tvungen att stanna hemma för att vänta på flera olika leveranser som skulle droppa in på olika tider, det där med fraktbolag alltså, det funkar så himla dåligt och för att inte tala om hur illa de hanterar det som de ska leverera…
Också var min man man snäll och hämtade ett annat paket som skulle hämtas på vårt utlämningsställe, någon gick nämligen loss tidigare i veckan hos Ellos och utnyttjade rabattkoden som ger 20% rabatt på hemsortimentet inkl möbler och varumärken!*
Erbjudandekod: 345446

img_2378 3d7a9393

Det var egentligen meningen att jag skulle köpa några fina julstjärnor (adlink), och det köpte jag såklart, en nästan helsvart liten stjärna och en lite större variant med decorlinjer och båda från varumärket Watt & Veke.
Så nöjd med mitt val!

image

Sen när jag ändå var i farten råkade jag visst köpa en quiltad bomullspläd, en bricka av horn och ett pärlband från Day Home.
Jag älskar produkterna från Day Home, jag tror aldrig att jag har blivit besviken när jag köpt något därifrån, denna lampan (adlink) och muggarna/krukorna (adlink) är sådana exempel, den är ett av mina bästa Day Home-köp.

*Villkor:
Gäller på nybeställning på hemtextil, dekoration, inomhusbelysning, tapeter, mattor och möbler på Ellos.Max en gång/kund, t.o.m. 2016-11-22. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prissänkta varor.Gäller ej varor märkta med ”kampanjpris”, ”design by” eller elektronik/elektriska varor/tillbehör. Produkter från Odd Molly är undantagna erbjudandet

Ha en fortsatt fin kväll!

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

1 reaktion på “Day Home – bokstavligt talat”

  • Ida skriver:

    Hej Annette!
    Blev så glad när jag såg att rabattkoden gällde även möbler och tänkte passa på och slå till. Men när jag försöker använda den står det bara ”Erbjudandekodens giltighetstid har gått ut.”. Är det inte rätt kod som står i inlägget?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.