Julklappstips till din hund eller katt

img_2331

Idag startar jag upp min bloggdag med ett inlägg i samarbete med Miwo Design som tillverkar jättefina möbler till våra fyrbenta älsklingar, möbler som tillverkas på ett litet anrikt möbelsnickeri i Bredared som ligger utanför Borås.
Snickeriet grundades redan år 1929, och drivs idag av Per och Ola Ericson som tillverkar möblerna förhand efter konstens alla regler, ja endast det bästa är faktiskt gott nog till våra hundar och katter, inte sant?

torpa_hedda_molly_grande

Jag vet inte hur du brukar göra, men jag är själv väldigt noga med att köpa både julklappar och födelsedagspresenter till mina malteserkillar Alfred och August, och hos Miwo Design finns det massor med bra produkter nu inför stundande julkappsinköp.
Hundsängarna finns i tre olika storlekar small, medium och large , i de tre olika modellerna, Torpa, Liden och Berga och dessutom finns det passande sköna dynor att köpa till om man vill.

img_2332

Beställer du din hundsäng, kattbädd eller kanske ett klösträd före 1:a december så har finsnickaren Per lovat att alla beställningar levereras före julafton.
Dessutom erbjuder Miwo Design mina läsare 20% rabatt på ett helt köp på www.miwodesign.com till och med 2016-12-01 när du anger inredningshjalpen20 i kassan.

*Sponsrat inlägg i samarbete med Miwo Design

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.