Åhléns presenterar designsamarbeten

av | nov 16, 2016 | Jul, Okategoriserade

Idag presenterade Åhléns ett kommande, spännande designsamarbete som kommer att se dagens ljus under 2017, och det är ett samarbete med ingen mindre än modedesignern Carin Wester.
Det rör sig om ett exklusivt samarbete med återkommande höst- och vårkollektioner för varuhuset, och vi kommer att få se både kläder, accessoarer och väskor men den som väntar på något….får vänta ända tills hösten 2017!

image

Ett annat designsamarbete som är högst aktuellt redan nu är julkollektionen som har designats av illustratören Malin Gyllensvaan, och här ovan ser du ett axplock av produkterna från nyss nämnda kollektion.

Här ser vi mönster med inspiration från forna folksagor, organiska former, geometri och nordiska djur, och produkretan ingår i Åhléns Bra Val-sortiment vilket innebär att här produkterna är granskade och godkänd av Svanen, Bra Miljöval eller EU-blomman, miljömärkningar som kontrollerar varans miljöpåverkan under hela dess livscykel från råvara till avfall.

Klicka på respektive produkt i mitt collage om du vill kika närmre på dem eller kanske shoppa direkt via Åhléns Web-butik.
Förklädena till stora och små passar ju så himla bra nu när det är dags för pepparkaksbak, julstök osv.

*Inlägget innehåller Adlinks.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *