KRAM-märkt el från Telge Energi (sponsrad video)

KRAV-märkta produkter har vi nog alla och en var full koll på vad det är vid detta laget, att värna om miljön, klimatförändringar och vår hälsa ligger oss alla varmt om hjärtat, inte sant?
Först trodde jag faktiskt att det var just KRAV som det rörde sig om även denna gången, men se nej, nu handlar det faktiskt om KRAM-märkt, och mer specifikt om KRAM-märkt el från Telge Energi.
Enkelt förklarat så är det ett lätt sätt för dig att vara med och barnsäkra planeten med hjälp av din vanliga elräkning.
Förutom att du får 100% ren el från energikällorna sol, vind och vatten så bidrar du även till att alla barn runt om i världen får en ljusare framtid.
Ingen extra kostnad eller något som du behöver göra utöver det som du redan gör idag, utan bara något betydelsefullt som kommer av all den el som vi förbrukar dagligen, och det är ju faktisk en hel del när man börjar rannsaka sig själv.
Jag har tex TV:n på så gott som hela kvällen oavsett om jag tittar eller inte, massor med lampor är tända, tvättmaskinen används flitigt och diskmaskinen likaså, bara för att nämna något..
Filmen här nedan förklarar lite mer om hur det hela fungerar, och hur du enkelt kan bidra till ett bättre klimat för alla barn som växer upp idag.

Arbetet har redan börjat, det går liksom inte att vänta tills längre fram med de här viktiga frågorna, klimatförändringarna och miljöfrågorna måste tas om hand idag!
Som ett led i satsningen har Telge Energi redan börjat solsäkra skolor både i Filippinerna och i Sverige, bygger soldrivna sanitetsanläggningar i Moçambique tillsammans med WWF, samt instiftat Children’s Climate Prize, ett klimatpris som delas ut till barn med idéer som förbättrar klimatet och miljön.
Och som sagt, det är superenkelt för Dig att delta i det hela!

*Inlägget är skrivet i samarbete med Telge Energi

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.