Fixa höstmyset med en bra rabatt!

av | okt 30, 2016 | Affiliate, Inredningshjälpen tipsar!, Okategoriserade

Idag kikar jag in för att i samarbete med Ellos tipsa er om hur du kan fixa höstmyset med en riktigt bra rabatt, ja du får faktiskt hela 25% rabatt på ett helt köp hos Ellos fram till midnatt idag den 30 oktober.
Här nedan har jag satt ihop ett collage med mina favoriter på nyss nämnda tema, och för allihopa gäller rabatten om man vill utnyttja erbjudandet* till fullo.


Kashmir!
Ett värmande härligt material som jag aldrig kan få nog av nu under hösten och vintern.
Den v-ringade tröjan, och halsduken som finns i flera färger liksom mössan är samtliga i kashmir och kommer snart hem till mig.
Chelsea Boots har jag redan flera par i min ägo fast inga med lite högre klack och spetsig tå som Boots Tilly som även finns i marinblå mocka
Av erfarenhet vet jag att Ellos skor av Premium Quality är riktiga kap så gillar du dessa, slå till på studs!

Ryamattan Tanger som finns i två olika storlekar och i två färgställningar (grått eller brunt inslag i det vita) har ag gillat en längre tid och med 25% rabatt blir det ju ett riktigt kap.
Värmande fårskinn av olika karaktär som här med lite längder hår när det gäller lammskinnet Shannan, skapar hög mysfaktor i hemmets alla rum
Jag har sagt det förut och säger det igen, belysning i alla dess former är A och O nu under årets mörka och trista månader. Varje rum behöver flera olika punktbelysningar för att uppnå bästa resultat, och här har jag hittat fina takkronan Grace , trendiga vägglampan Multi, för mysfaktorn har vi ljuslyktan Storm och sist men inte minst ett tips om en adventsljusstake för juleljusen när det väl är dags för det.

Kampanjen 25% rabatt på din beställning* med erbjudandekod: 345444

*Villkor
Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.
Max 1 gång/kund. T.o.m. 2016-10-30.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor.
Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos och innehåller adlinks.

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *