Lördagsstöket

img_2091

Ikväll har jag inte något speciellt som jag vill berätta för dig utan kikar mest in för att visa ett bildsvep med bilder som jag passade på att ta tidigare idag när solen kom på besök mitt i lördagsstöket här hemma hos oss.
Och ja, med stöket menar jag inte att det var stökigt rent utseendemässigt utan mer att vi höll på och fixade och donade, tvättade, handlade hem godsaker som musslor, vin, ostbågar och godis, vattnade blommor, badade hundarna osv.

3d7a9023 img_2095 img_2094

Det finns en djungel av doftljus på marknaden och jag har flera favoriter, men allra största favoriten heter Bibliotheque och kommer från Byredo.
Doften finns dessutom som rumsspray och använts flitigt av mig.

3d7a9032 3d7a9035 3d7a9051 img_2098

Ja det var allt för idag, imorgon tänkte jag visa de goda musslorna som vi åt till middag ikväll.
Moule Frites är en av de godaste skaldjursätterna jag vet, och så enkelt att tillaga dessutom.

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.