Dold agenda

av | okt 30, 2016 | Bloggkärlek, Okategoriserade

3d7a9063

Ikväll hade jag egentligen tänkt att jag skulle blogga om någonting helt annat, men luften gick liksom ur mig nånstans halvvägs på grund av olika anledningar.
Livet är som du säkert vet fullt av utmaningar och många olika typer av människor korsar ens väg på ett eller annat sätt.
Och nej man behöver inte sitta inlåst i en källare i 8 år som stackars Natascha Kampusch som var med i Skavlan i fredags, för att komma till insikten att världen är full av elaka egoistiska personer som ofta har en dold agenda för att sätta sig själv i första rummet.
Och att det oftats är nyss nämnda kategori med personer som ofta kommer fram i strålkastarljuset betydligt oftare än vad man själv gör.

img_2098

Den här veckan har jag kommit till flera ganska stora insikter, och tackar min lyckliga stjärna att jag har fötts med hyfsat god intuition och människokännedom.
Men visst, falskhet och små knivhugg i ryggen gör att man blir lite tystlåten och tappar lusten litegrann.
Jag vet. Jag vet.

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

2 Kommentarer

 1. Ninni

  Hej Rara Anette,
  Kan möjligen ana vad…och om det är så, är jag inte så förvånad…har haft en känsla som stannat kvar gällande personen. Nu kanske jag tänker på något helt annat än Du gör.
  I alla fall Ljusa Styrkekramar till Dig och Det Goda Du Ger och Gör,
  från Ninni.

  Svara
 2. Amanda

  Jag tycker att det hjälper att tänka på karma i situationer som du beskriver. Och att markera mot människor som beter sig illa. Min känsla är att många människor fortsätter att bete sig illa, eftersom de aldrig får höra det och därmed inte förstår vidden av sitt risiga beteende.

  När saken är utagerad på ett personligt plan, tycker jag det är lättare att kunna lägga det bakom sig och gå vidare.

  Hoppas att det reder ut sig för dig.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *